puasa :D




haishhh ,, hari ni sudah genap 8 hari puasa ..
alhamdullilah , cukup lagi la puasa ni :)
ngam2 pulak hari ni hujan , so puasa macam tak rasa je...
tak de la penat sangat -..-' ...cuma rasa haus je kot ,,, =_='
so ,, just na ucapkan selamat berpuasa lah ye =D

SPM !!!


oh tidak !!! --'
kenapa masa berlalu dengan laju ni atau aku yang slow ???
pejam celik SPM dah nak dekat --'
study kat sekolah still main-II jugak ,, 
ape la nak jadi =..='
so , aku kena study rajin-II la lepas ni ^_^
tak bole main-II dah !!!

MENGE'DOG' CREW !!! :D

 , hari ni nak update blog ni pasal MENGE'DOG' CREW ...
haha ,, sape tu  MENGE'DOG' CREW ???
ni dia ,, kte owg ade 8 org sumennye =D ,,,

1. MUHAMAD REDZZA FAHMI ( ADMIN CHA )
2. FIFI ( FOREVER ALONE  )
4. MUHAMAD FIRDAUS ( DAUS )
5. HAZIQ NAIM ( 9-M )
6. MOHAMAD TAUFIQ ( TOPIK )
8. AHMAD FIKRIL KHAIRI ( FIK@AFK ) 

haip..

dah lame benar rase nya ADMIN CHA x update blog ni , bkn ape bnyk homework and presentation cikgu bagi...penat nak buat...k bai...
#moralnyebuatkerjayangcikgubagitu...

pasal homework...

sedar x sedar je cuti da nak abes...omwok byk agy...tanguh je kejenye...tu la akibatnya...kepada cikgu sory sbb saye x siap omwok ye...

haha...

ni versi naim:
Anak itik MENG2 mandi dlm longkang
spe ske WEB CAM jgn upe on sebiLAN
ubat ap iNIII, ank DOKTOR bgi,
kpada ADMIN ngn ORPHAN oh NOOO!!! jgn la bergado.. :)))

ni plak versi topek :
Anak itik MOWEH mandi dlam kolam,
KERO jumpe MOWEH, MOWEH kte malam,
MENGMENG lempang MOWEH,MOWEH masok kolm,
ksian btol MOWEH,mmang nseb malang..


pe2 un smart x...???

huhu....

menge'dog' crew is the best crew in world....find us on fb...MENGE'DOG' CREW

we are MENGE'DOG' CREW

we are MENGE'DOG' CREW
REDZZA~NAIM~SYAKIR~BOB~TAUFIQ~FIKRIL~FIRDAUS~FIFI

MDC

MDC
huhu , menge'dog' crew *MAJLIS MAULIDUR RASUL @ SSAJ*

classmate tahun 2011

classmate tahun 2011
miss this moment :D

MENGE'DOG' CREW button

MENGE'DOG' CREW button